Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drązek

swist2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się zamontować taki drążek bez montowania na stale? http://allegro.pl/drazek-rozporowy-sapphire-do-100kg-wys-0zl-wd-i2686917318.html

Chodzi mi tak jakby, żeby trzymał sie poprzez siłe na futrynie czy cos ; |. Czytając opis aukcji, doszedlem do wniosku, że jakos sie da go montowac bez wkrecania srubek.

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Jeżeli nie ważysz z 90 + to utrzyma Cię bez montowania w futrynę plasticzków które są dołączone do zestawu

Mam taki w domu i trzymało bez montowania tych plastików , ale lepiej je zamontować dla swojego bezpieczeństwa żeby nie pierdolnąć jak Tupolew

Opublikowano

po co montować ? ;o wystarczy umiejętnie go rozsunąć i zamontować, mam podobny i spokojnie osoba 120 kg wyciska na nim : )

Opublikowano

po co montować ? ;o wystarczy umiejętnie go rozsunąć i zamontować, mam podobny i spokojnie osoba 120 kg wyciska na nim : )

Wyciskanie na drążku rozporowym? Opowiedz mi o tym.

@top

95 kilo wytrzymuje bez montowania na stałe. Raz się z niego spierdoliłem, ale to krzywo przykręciłem i się zsunął.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

@up, wyciskanie czyli podnoszenie ciężaru, a jak się podciągasz to co niby robisz ? ;o

Podciągam się, zupełnie inny ruch i inne mięśnie pracują.

Wyciskanie (ruch push) - wypychanie (mięśnie klatki piersiowej) ciężaru sprzed klatki piersiowej.

Podciąganie (ruch pull) - przyciąganie (mięśnie pleców) klatki piersiowej do drążka.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...